BİNGÖL / MERKEZ - 60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Victor F. Frankl’in “İnsanın Anlama Arayışı” adlı eserini edebiyat hocamız Nejla Baluken’in moderatörlüğünde “Nihai Varoluşta Acının Yeri ve Önemi” teması etrafında analiz edilmiştir.

Kas

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Ekim ayının değeri olan 'Sorumluluk' konusunda 'Dini, Tarihi ve İnsani Sorumluluğumuz' gereği okulumuz öğrencileri tarafından Filistin yararına düzenlenecek olan "Kardeşlik Çorbası" etkinliğine katılımınızı bekliyoruz.

09.11.2023 Perşembe günü Hacılar Camii bahçesinde düzenlenecek olan etkinliğimizde elde edilen gelirin tamamı Filistin'deki mağdur kardeşlerimize gönderilecektir.

Etkinliğe tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Katılımınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Bingöl İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu şiir yarışmasında okulumuz 10/B sınıfı öğrencilerinden ZEYNEP TUNÇ birinci olarak 2 kitap ve 1500 TL para ödülü almıştır.

Ekm