BİNGÖL / MERKEZ - 60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

10/11/12. SINIFLARIMIZA EFOR DENEME SINAVI YAPILDI.

Şbt

İL GENELİNDE YAPILACAK TURNUVADA TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Öğrencilerimiz Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan “Okuma Kulübü” felsefe öğretmeni Hakan Önalan moderatörlüğünde Stefan Zweig’in “Vicdan Zorbalığa Karşı ya da Castello Calvin’e” adlı eserini Bingöl İl Halk Kütüphanesi’nde “Kötülüğün Sıradanlığına Karşı Hakikatın ve Vicdanın Özgürlüğü” teması altında, analiz etti.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı etkinlikleri gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencileri tarafından Divan i Lügat i Türk ten seçilen kelimelerle anlamını bul ve hatırlatmaca etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler bu etkinliği çok severek uyguladılar ve birçok yeni kelime öğrendiler. Hem eğlenip hem de öğrenmek çocukların çok hoşlarına gitti. Bazı sınıflarda bu etkinliklerin yanı sıra pano çalışmaları yapıldı.

Ock

Ara

ÇEDES projesi ve okulumuzun Yardımlaşma ve Dayanışma kulübünün birlikte yürüttüğü ‘’Hayırda Yarışalım ‘’sloganıyla okulumuzda 7 bine yakın nakit para ve yaklaşık 10 tane  yardım kolisi hazırlandı . Parayı okulumuzdaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kolileri de ‘’Sizin Sesiniz’’derneğinin tesbit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere öğrencilerimizle dağıttık. Bir yetimin yüzünü güldürmenin , bir mahzun kalbi sevindirmenin şükrünü eda ettik...

Ara

Okulumuz Öğrencilerinin Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapmış oldukları çalışmalar okul panosunda sergilenmiştir.