BİNGÖL / MERKEZ - 60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

KÜTÜPHANELER HASTASI" MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ KİTAP OKUMA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ ORHAN ALAGÖZ İL HALK KÜTÜPHANESİ MÜDÜRÜ MUHAMMED İŞLEK İLE BERABER VALİMİZ SAYIN AHMET HAMDİ USTA'YI ZİYARET ETTİLER...

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı

Mrt

60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte kurulan “Okuma Kulübü” Salı Günü Saat:13.30’da Bingöl İl Halk Kütüphanesi’nde Virginia Woolf’un “Kendine Ait Bir Oda” adlı eserini “Bir Kadının Penceresinden Toplumsal Cinsiyete Bakmak” teması altında Edebiyat Öğretmenimiz Nilüfer YERLİKAYA moderatörlüğünde analizini gerçekleştirdi. Tema altında Neolitik dönemden günümüze kadar “Kadın Haklarının Kültürel Evrimi” felsefeden dine, mitolojiden antropolojiye, hukuktan siyasete, sosyolojiden psikolojiye kadar birçok veçhesiyle ele alındı. Katılım gösteren bütün paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

TÖRENDE İL İKİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP TUNÇ'U OKULUMUZ ADINA TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA RAMAZAN SOKAĞI OLUŞTURULDU.

Mrt

PROJE KAPSAMINDA MESLEK ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ BELİRLENEN GÜN VE TARİHLERDE BELİRLENEN AİLELERİ ZİYARET EDEREK, SAĞLIK HİZMETLERİ SUNMAKTADIR.